måndag 17 augusti 2009

So much candy.

Lady Gaga i Out.com (http://www.out.com/exclusives.asp?id=25721), fotad av Ellen Von Unwerth och stylad av Nicola Formichetti. Så annorlunda från hennes vanliga stil, men ändå så rätt. Tipsad blev jag från Agnes B's blogg (http://www.rodeo.net/agnes-b/). Love that blog.

Signe (http://www.rodeo.net/signe/) verkar vara överallt numera! Varenda reklampelare, varenda mingelbild, i varenda blogg och varenda tidning. Men det kan jag förstå, bruden är skitsnygg, helskön och lever ett intressant liv utan att skryta det minsta. Älskar hennes stil also. En av mina fashion icons (fast jag föredrar att sminka mig).


Jag har äntligen, efter en veckas abstinens, blivit av med mitt cola beroende och ersatt det med mineralvatten. Bilden minns jag inte vart den är ifrån.


http://requiempouruncon.blogg.se/. Söt, sötare, sötast, denna bloggen är som en nybakad cupcake när det regnar, med tända ljus och edith piaf på LP spelaren.



Nu till min favorit: THE COMEBACK OF THE GRUNGE.
åh du kära nittiotal, du försvann innan du hann avnjutas.. men nu verkar iaf modet komma tillbaka, om än lite glamouriserat. The Doc Martens har fått klack, de genomskinliga stumpbyxetröjorna har fått både sömmar och spets och nej, gråbrunt läppstift har ingen framtid (inte om jag kan hjälpa det iaf). Men ändå, mitt i all åttiotals flashbacks så har vi dem, bohem rockers med halvtovigt långt hår och svarta magtröjor. Favorit-newgrunge-ikonen är den tidigare nämnda Signe, of course.
Ska ta och skaffa mig ett par lårhöga stövlar att ha med min leopardpälskappa... Tänk pretty woman, fast med kort, svart hår. Love it, or fuck you.
puss.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar